Zakelijk

Wat kan ontspannen in de natuur brengen in je bedrijf of organisatie?

Created with Sketch.
  • Creativiteit & focus
  • Vertrouwen & samenwerking
  • Werknemerswelzijn & stresspreventie
  • Inspiratie & productiviteit

Hoe en waarom?

Created with Sketch.

Bosbaden als teamactiviteit en overlegvorm: 

  • Door aandacht in het hier-en-nu ontstaat ruimte en focus, nodig om tot de kern door te dringen of zaken uit een andere invalshoek te kunnen zien. Nieuwe ideeën komen moeiteloos op. Onderling contact verandert door op een andere manier met elkaar bezig te zijn en echt te luisteren. Ook geschikt als opening en afsluiting bij een team-programma of hei-sessie. 

Natuurcoaching voor leiderschap, worklife, executive en teams: 

  • De natuur geeft ruimte, symboliek, beweging en is verwonderend. Allemaal elementen die bijdragen aan een effectief traject of betere besluitvorming. Essentieel o.a in tijden van transformatie. Ook kunnen onderwerpen en (management/bestuur)team-dynamieken eenvoudig in beeld worden gebracht met behulp van alles wat de natuur aanbiedt.


Inspiratie-workshop ' wat kunnen we leren van de natuur ' : 

  • De natuur is een goede leerschool voor een gezond bedrijf, continue in beweging door de seizoenen en anticiperend op externe factoren, gericht op bloei, oogst, diversiteit, veerkracht, balans en overleven. Ontdek wat dit kan verbeteren in jouw organisatie.


EcoNIDRA™ & Bosbaden als stresspreventie: 

  • Stress is 1 van de hoofdoorzaken van ziekteverzuim, verloop en een verlaagd werknemerswelzijn. Daardoor is stress ook de hoogste operationele kostenpost binnen de meeste bedrijven. Als stress wordt verlaagd is er een directe opbrengst voor de productiviteit, werksfeer en motivatie binnen de organisatie. Tevens zorgt stress voor extra druk in besluitvorming bijvoorbeeld in crisissituaties. Dit kan resulteren in vernauwing van visie. Minder stress zorgt voor ruimte voor betere beslissingen. 

Duur & kosten

Created with Sketch.
  • Afhankelijk van de wensen, aantal deelnemers en het programma zullen we in overleg tot een passend voorstel komen. Elk traject is maatwerk. Bij groepen groter dan 8 personen wordt een extra begeleider ingezet, zodat de aandacht en kwaliteit geborgd blijft.