EcoNIDRA™

Wat is EcoNIDRA™?

EcoNIDRA™ is een vorm van Yoga Nidra, samengebracht met de zintuigelijke elementen uit bosbaden, psychosynthese en de helende effecten van de natuur. Terwijl je ligt of zit en je het zo comfortabel mogelijk maakt, word je door mijn stem begeleidt naar de ruimte tussen waken en slapen. Tijdens een EcoNIDRA™ sessie maak je bewust een 3-voudige reis door je lichaam, je zintuigen, en de geluiden van moeder natuur.

Het kan op verschillende momenten van de dag een waardevolle bijdrage geven: 's ochtends voor een energiek en creatief begin, tussendoor om op te laden tijdens je werkdag en fris te herstarten of 's avonds om de dag van je af te laten glijden en heerlijk te slapen.

EcoNIDRA™ kan 1 op 1, in kleine groepen, buiten, online en in persoon worden ervaren. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en kan gecombineerd worden met andere activiteiten.

Yoga Nidra is een van de oudste vormen van yoga en heet ook wel de yoga van de slaap. Door de verschillende stadia van je hersenactiviteit tijdens de sessie, staat 1 uur EcoNIDRA™. ongeveer gelijk aan 4 uur slaap. In de fase tussen waken en slapen, kom je ook makkelijker in contact met je diepste wensen en vinden zaadjes voor transformatie een vruchtbare bodem.

Om nog meer mogelijkheden te bieden om te ontspannen in de natuur heb ik mij in 2021 in EcoNIDRA™ verdiept. Sinds april 2022 ben ik gecertificeerd als EcoNidra-teacher en neem ik je graag een keer mee op reis. Wil je alvast een voorproefje, kijk dan dit filmpje voor een impressie.