Agenda

Ervaar de helende kracht van de natuur tijdens een sessie

Bosbaden

9 oktober
16:00 - 19:00
Volle maan 

19 okt, 2 & 9 nov
8:30 - 10:30
Frisse dagstart

Locatie Amsterdamse Waterleiding Duinen

Deelname €35 p.p.
Maximaal 10 personen 

Ook bij een groepssessie is voldoende mogelijkheid om je eigen ruimte te creëren. 

Inclusief: 

  • Gecertificeerde gids 
  • Thee & versnapering

EcoNIDRA™

Kijk alvast de Intro film

Online@home sessies worden via Zoom gegeven. Het enige wat je nodig hebt is je pc (of ander toestel), oordopjes en een comfortabele ligplaats.

Live buiten sessies
worden op een mooie beschutte plek in de duinen gegeven. Je hebt alleen een matje, dekentje en comfortabele kleding nodig.

Privé sessies

Bij een persoonlijke sessie bosbaden (individueel & groep) kunnen we een eigen thema afspreken op basis van behoefte en wensen. Het is mogelijk op een buitengewoon tijdstip af te spreken, op een speciale locatie en de duur is te bepalen.

Inclusief: 

  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde gids 
  • Thee & versnapering
  • Maatwerk route

Spreek jij graag op een andere datum af? Neem contact op en dan kijken we wat mogelijk is.

SPECIAAL VOLLE  MAAN BOSBAD 9 OKTOBER

De maan is zo krachtig dat deze oceanen stuurt en de duisterste nacht oplicht. Ook veel mensen ervaren een verandering tijdens een maanfase en dat is niet zo gek omdat wij voor > 70% uit water bestaan.


Tijdens deze bosbadwandeling bewonderen we de natuur in de namiddag & zonsondergang tijdens de volle maan. De volle maan in oktober is de oogstmaan. Symboliek: de balans opmaken & vieren

De vooravond is een tijd van ontspanning. De natuur komt tot rust, maar is ook juist de tijd voor nachtkoninginnen (nachtdieren en planten die ontwaken). In de sfeer van de namiddag & avond werken onze zintuigen anders. Het licht is goudgeel i.p.v. het blauw van de dag, er is een avondbries, andere dieren zijn actief, andere geuren zijn aanwezig van nachtplanten en bomen. 

Tijdens een bosbad, wandelen we kleine stukjes, we vertragen en activeren bewust onze zintuigen met eenvoudige oefeningen die ik als gids geef. De route is vooraf door mij uitgezet en je hoeft alleen maar te volgen. Het is voor iedereen geschikt.

Staat de datum of informatie die je zoekt niet op de site? Dan nodig ik je uit contact op te nemen. Ook word je via onderstaande logo's doorgelinkt naar meer informatie van o.a. mijn opleidingen en bedrijf Hubelle.